Liviu Dragnea: Nu erau interlopi, erau un clan de studenți cu care mai corespondez pe Facebook!

Liviu Dragnea face lumina in privinta imaginilor controversate care il infatisaza inconjurat de un grup de persoane dubioase la intrarea ÎCCJ.

Conform liderului PSD totul nu este decat o facatura de presa menita sa il puna intr-o imagine proasta:

In primul rand ca imaginile sunt prelucrate in photoshop, eu fiind de fapt singur in acele momente. In al doilea rand ca baietii care apar in imagine nu sunt interlopi, asa cum s-a afirmat, ci sunt membrii unui clan de studenti, unii si cu cate 7-8 ani de studii, si sportivi cu care mai corespondez pe Facebook in timpul liber.

Nu cred ca este un secret pentru nimeni faptul ca PSD-ul are priza in special la acest gen de intelectuali, asa ca era normal sa ma sustina. Maine-poimaine, unii dintre ei, ar putea deveni parlamentari sau ministri.

Pe unii ei ii cunosc de ani de zile, altii imi sunt antrenori de dusuri la sala de fitness iar altii probabil viitori colegi de studii, in fine, oameni care ma apreciaza si care simpatizeaza cu doctrina partidului nostru, dar asta nu inseamna ca trebuie linsati mediatic.

Inconjurat de infractori si interlopi, sunt de fiecare data cand merg la serviciu, ca deh, asta mi-e natura functiei, dar acum chiar nu era cazul, asa ca va rog sa va abtineti de la astfel de comentarii rautacioase.

A declarat liderul PSD.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.