Provocari de 1 milion de dolari

Rezolva aceste provocari si vei castiga automat un milion de dolari.

Exista la ora actuala persoane sau companii care pun la bataie premii de milioane de dolari pentru oricine este capabil sa rezolve anumite probleme bine definite. Regulile sunt foarte simple: rezolvi problema data, iei banii!

Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Un milion de dolari pentru oricine poate dovedi ca are puteri paranormale

Iluzionistul american James Randi ofera un milion de dolari oricui este dispus sa provocari de un milion de dolaridovedeasca in urma unor teste ca are capacitati paranormale.

Proba implica niste criterii stiintifice bine definite, concurentii trebuind sa aiba o acuratete de 100% in conditiile unui mediu de laborator in care sa demonstreze ca pot gasi surse de apa subterana, ca au capacitatea sa vada prin zid si alte probe similare.

Miza a fost lansata in 1965, este valabila in continuare si pana acum nimeni nu a reusit sa ii ia banii.

Un milion de dolari pentru un invertor de mici dimensiuni dar de mare capacitate

Este provocarea lansata de cei de la Google pentru crearea unui invertor electric de marimea unei tablete, cu o eficienta de 95%, capabil sa deserveasca o gospodarie obisnuita.

Invertorul este o componenta esentiala a instalatiei electrice ce are menirea de a transforma curentul electric continuu produs la sursa in curent alternativ, utilizat in gospodarii si intreprinderi.

Fotografiaza o sirena adevarata si primesti un milion de dolari

Banii sunt oferiti de consiliul municipal al oraselului israelian Kiryat Yam oricui va sirenaputea produce dovada existentei miticelor creaturi, pe jumatate femei, pe jumatate pesti.

Este de ajuns chiar si o fotografie care sa treaca testele autenticitatii.

Provocarea a fost lansata in 2009 dupa ce mai multi locuitori ai oraselului au pretins ca au vazut scaldandu-se la apus, nu departe de tarmul localitatii lor, o astfel de creatura.

Explicarea stiintifica a constiintei umane

Scriitorul indian Deepak Chopra pune la bataie un milion de dolari oricui este capabil sa explice din punct de vedere stiintific modul in care conexiunile electrice dintre neuroni sunt responsabile de aparitia constiintei.

Prinde un peste merlin de peste 353 kg

Daca reusesti aceasta performanta (si dovedesti asta cu probe), un club de pescuit din Alabama (SUA) te va premia cu un milion de dolari.

Merlinul sau pestele spada este una dintre speciile cele mai cautate de pescarii sportivi de peste ocean datorita tenacitatii sale si dimensiunilor impresionante la care poate ajunge.

Provocarea a fost lansata in 1989 si este valabila in continuare, pana acum niciun pescar neinvrednicindu-se de o astfel de captura.

Raspunde cu succes la una din aceste provocari publice si vei fi cu un milion de dolari mai bogat(a) 🙂 .

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.