Revoltător! Un copil născut în tren la Videle a coborât deja adolescent în gara din Timișoara

Caz socant petrecut pe ruta feroviara Bucuresti-Nord – Timisoara. O femeie insarcinata a nascut in vagon in cea mai lunga calatorieapropiere de halta din Videle, la doar cateva luni dupa ce trenul plecase din Gara de Nord.

Aceasta sustine ca pana a ajuns la destinatie, in Timisoara, Bogdanel al ei, se aproia deja de varsta de 15 ani.

-Numai eu stiu cat m-am patimit cu el. Noroc cu oamenii care mai urcau si mai coborau pe traseu, mai imi dadeau o paine, un mar, un lapte praf si uite asa l-am facut mare.

L-am invatat sa scrie si sa citeasca din Gazeta de Sud, cumparata de la vanzatori ambulanti,  ca pana am ajuns la Craiova, numai bine, facuse Bogdanel 7 ani si ar fi putut merge in clasa intai.

Istorie a invatat de la un domn, fost colonel, care a mers cu noi vreo 2 ani, de la Orsova la Caransebes iar geografie, stiinte ale naturii si scoala vietii, le-a invatat micutul privind pe geam sau intrand in vorba cu diversi alti pasageri care s-au tot perindat prin trenul nostru.

Durerea mea cea mare e ca nu a apucat si el mititelu sa vada marea, acum cat e tanar. Poate la anu` ne suim intr-unul din trenurile verii si astfel, pe la 40 si ceva de ani, va cobori si el in Constanta, ca eu nu cred sa mai apuc….

A declarat biata femeia cu ochii in lacrimi.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 4. Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
 8. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 9. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.