Scafa coafor mobila – un instrument indispensabil pentru salon

scafa-coafor-mobilaTraim in aceasta lume moderna si ne bucuram de fiecare data cand noile tehnologii produc si ofera servicii  noi, ceva mai usor de utilizat, mult mai comod, fara a depune eforturi in plus. Putem spune ca in multe domenii este un avantaj enorm, economisind astfel timp, resurse financiare si oferind maxim conform si placere in rezultatul a ceea ce facem.

Sa luam, bunaoara, saloanele de frumusete. Acestea dunt foarte multe si nu inceteaza sa apara si sa se dezvolte. Am avut norocul sa vizitez si saloane mai simple, din punct de vedere al confortului, dar si mai sofisticate. Si nu pun aici la indoiala profesionalismul mesterilor. Ma refer la utilajele cu care acestea sunt dotate. Ce m-a impresionat mai mult, a fost scafa coafor mobila!

Scafa coafor mobila este aceeasi scafa pentru spalarea parului, doar ca tu ca si client, nu te mai deranjezi sa te muti de pe un fotoliu pe altul, ci totul ti se aduce „la picioare”. Scafa coafor mobila este usor de manevrat si ofera confort maxim, mai ales daca vorbim de saloanele care au deja o baza buna de clienti, iar lucrul este in toi. Nu excludem chiuvetele cu fotoliu stabil, dar pe langa ele, pentru usurarea muncii si economisirea timpului, o scafa coafor mobila este un ajutor de prim rang intr-un salon.

Pe langa utilajele moderne cu care sunt dotate saloanele de frumusete, care pot fi si masive, o scafa coafor mobila este extrem de compacta ce nu ocupa mult spatiu, iar dupa ce finisezi spalarea parului, o poti depozita intr-un ungher sau un loc special amenajat pentru aparate inalte, construite pe trepieduri si care nu ocupa mult spatiu. O sa fii placut surprins atunci cand te vei afla in postura de client al unui salon de frumusete si ti se va face procedura dorita de la A la Z, fara a te deranja sa iti schimbi locul. Pentru ca intr-un fotoliu ti se va spala, datorita unei scafa coafor mobila, ti se va vopsi si ti se va aranja parul, adica vei simti confortul maxim.

Datorita rotilor mici si silentioase, vei putea deplasa scafa in orice punct vei avea nevoie, iar datorita galetii care poate fi detasabila, vei colecta si elimina apa cu usurinta. Scafa coafor mobila nu este grea, itrucat este construita din plastic care este destul de sigur, dar nu cantareste mult in greutate. Intretinerea ei este la fel de practica si usoara ca si orice alt utilaj, trebuie doar sa folosesti solutiile corespunzatoare plasticului pentru a evita deteriorarea lui sau depunerile de la apa.

Pentru a va convinge de confortul si placerea de a lucra cu o scafa coafor mobila, puteti rasfoi si unele recenzii pe care le vei gasi pe internet si veti fi sigur ca nu veti da gres daca veti avea in salon un asemenea utilaj.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.