Secretele celor bogati

Cum se face ca cei bogati cad mereu in picioare? Cum se face ca un om simplu munceste din greu, se scoala in fiecare dimineata la aceeasi ora, lucreaza 8 ore iar la finalul anului a castigat mai putini bani decat castiga cei bogati intr-o luna si asta fara sa depuna vreun efort fizic important?

Raspunsul partial la aceste intrebari se afla mai jos.

In primul rand este vorba despre atitudini diferite asupra vietii. Cei bogati sau cei care se afla pe drumul spre imbogatire, abordeaza viata in mod diferit fata de majoritatea populatiei.

Oamenii bogati sunt in general oameni curajosi care nu lasa lucrurile sa se intample de la sine ci ei insisi sunt cei care fac lucrurile sa se intample. Cu alte cuvinte cei bogati isi fac singuri viata pe cand restul iau viata asa cum vine. Celor simpli lucrurile li se intampla, cei bogati fac ei ca lucrurile sa se intample.

Cei bogati investesc banii cu gandul de a castiga profit, cei saraci isi investesc banii cu gandul de a nu-i pierde. Nici nu e de mirare ca majoritatea populatiei, atunci cand vine vorba de a gestiona o suma de bani, se gandeste de obicei la a-i depune la banca, deci cu gandul de a-i economisi, de a nu-i pierde. Pe cand cei bogati si curajosi se gandesc la modalitati de a-i investi pentru a obtine un profit, adica modalitati de a-i inmulti.

Oamenii bogati au ajus in topul pentru ca au fost hotarati sa ajunga acolo, cei saraci isi doresc sa ajunga acolo. E o diferenta intre a fi hotarat si a-ti dori…

Oamenii bogati se concentreaza pe oportunitati, oamenii saraci se concentreaza pe obstacole si pe problemele ce le-ar putea strica socotelile.

Oamenii de succes ii admira pe alti oameni de succes, oamenii saraci ii invidiaza pe cei bogati.

Oamenii bogati sunt mai mari decat problemele cu care se confrunta, oamenii saraci sunt coplesiti de problemele lor.

Oamenii bogati isi administreaza banii cu intelepciune, oamenii saraci isi irosesc banii si nu putine au fost cazurile cand chiar daca au castigat la loterie, in cativa ani au reusit „performanta” sa ii cheltuie pe toti pe nimicuri si sa se intoarca la stadiul de la care au plecat.

Si lista ar putea continua insa cred ca deja s-a conturat ideea de baza.

Diferenta dintre cei care au obtinut succesul financiar si majoritate, este o diferenta a mentalitatilor. Primii gandesc ca niste invingatori, ceilalti sunt resemnati cu statutul pe care il au si cum spunea cineva, suntem produsul gandurilor noastre sau suntem ceea ce gandim.

Pentru mai multe detalii si informatii inedite din domenii diverse, puteti citi cartea electronica „Secretele celor Bogati si Puternici„.

Vom mai vorbi pe aceasta tema si in articolele viitoare.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.