Semnătura electronică – o soluție care vă permite să vă eficientizați munca

Business people working in an officeManagementul unui business este o responsabilitate uriașă, mai ales când interacționați zi de zi cu mai mulți parteneri. La ce vă gândiți când intrați în birou și vedeți un teanc de documente care așteaptă să le semnați? Accelerați formalitățile administrative cu ajutorul semnăturii electronice și contribuiți efectiv la creșterea eficienței companiei dumneavoastră.

Semnați orice document chiar și când nu sunteți la birou

Este evident că nu puteți fi în două locuri în același timp. Ca manager, vă doriți ca firma dumneavoastră să fie productivă, dar aveți nevoie și de o pauză din când în când. Dacă doriți totuși să aveți totul sub control, alegeți eSign ca metodă rapidă și modernă de a semna documentele. Nu contează dacă preferați să lucrați de pe smartphone, tabletă sau computer – soluția eSign vă va oferi libertatea de a face mai multe lucruri oriunde v-ați afla, de pe orice dispozitiv mobil.

Începeți să semnați cu eSign

În companiile mijlocii și mari, există întotdeauna o mulțime de documente care trebuie semnate sau aprobate imediat. Facturi, contracte și acorduri – toate acestea necesită semnătura proprietarului afacerii. Dacă simțiți că activitățile administrative vă afectează în mod semnificativ sarcinile, introduceți o suită eSign de la Infinite IT Solutions. Este un serviciu dedicat întreprinderilor cu peste 50 de angajați, unde gestionarea documentelor joacă un rol vital și necesită mult timp.

Nu vă întrerupeți fluxul de lucru

Există multe motive pentru care ar trebui să începeți să folosiți eSign în compania dumneavoastră. Această soluție crește semnificativ eficiența angajaților, eliberând astfel mult timp care se poate folosi pentru alte activități profesionale. În plus, este o soluție:

  • sigură– documentul nu mai poate fi modificat sau copiat după ce a fost semnat;
  • legală– semnătura este creată conform legislației în vigoare și o puteți utiliza prin intermediul unei platforme web sau al dispozitivelor mobile, fără nicio restricție;
  • confortabilă– toate documentele sunt stocate în arhiva electronică, astfel încât trebuie doar să vă autentificați pentru a avea acces nelimitat la oricare dintre documentele semnate de către angajații sau partenerii dumneavoastră de afaceri;
  • ecologică– puteți avea un impact substanțial asupra mediului prin reducerea cantității de hârtie tipărită;
  • economică– prin introducerea semnăturii electronice în compania dumneavoastră reduceți costurile de stocare, printare și expediere poștală a documentelor;
  • care vă economisește timp– documentele electronice sunt ușor de găsit, astfel încât nu vă pierdeți timpul căutând un exemplar pierdut.

Cine poate beneficia de toate aceste avantaje?

Soluția eSign este dedicată tuturor companiilor  în care fluxul zilnic de documente necesită un departament suplimentar. Semnătura electronică este larg utilizată în întreprinderile care se ocupă de servicii pentru clienți sau de vânzări la domiciliu ori în cadrul departamentelor de resurse umane. Această soluție excelentă accelerează procesul de semnare și se poate integra bine în sistemul companiei dumneavoastră. Doriți să încheiați o afacere în doar câțiva pași? Folosiți smartphone-ul sau o platformă web pentru a semna orice document cu un singur clic și dați-le partenerilor dumneavoastră de afaceri un motiv în plus să colaboreze cu dumneavoastră.

Semnătura electronică este o modalitate rapidă de a confirma în siguranță condițiile oricărui acord. Este accesibilă, practică și benefică pentru ambele părți, chiar și în cazul unei colaborări la distanță.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.