Șoc în Craiova! Două bande rivale de medici și-au reglat conturile în centrul orașului!

Clanurile de medici îngrozesc din nou România! După ce și-au împărțit țara în zone de influență, astăzi se bat între ei, iar unii merg până acolo încât își cer unii altora șpagă până la moarte!

Scene șocante petrecute azi într-un spital din centrul Craiovei, acolo unde două grupări rivale, care de ani de zile fac legea pe piața neagră a șpăgilor, s-au încăierat împărțindu-și pumni și picioare.

Totul a pornit de la o altercație dintre un ginecolog și un internist, fiecare revendicându-și același pacient!

De la injurii și amenințări s-a trecut apoi la pumni, picioare, bisturiuri și plăcuțe Petri, fiecare dintre cei doi protagoniști chemându-și în ajutor membrii propriului clan.

Din păcate astfel de scandaluri sunt tot mai dese în spitalele din România, clanurile de medici nemaiavând nicio frică și niciun respect față de lege.

Specialiștii sunt de părere că lumea interlopă a halatelor albe este azi în plin război pentru dobândirea supremației în spitale, clinici sau facultăți de medicină.

Conform acelorași surse, cei mai temuți lideri ai clanurilor de medici dețin clinici particulare sau sunt decani la facultățile de medicină, în timp ce săgețile lor se mulțumesc cu câte un cabinet de medicină de familie sau sunt simpli rezidenți, aspiranți la statutul de locoteneți ai celor din fruntea piramidei.

Revenind la conflictul dintre cele două grupări rivale care operează în spitalele Craiovei, avem și o veste bună, deși 5 dintre protagoniștii scandalului s-au ales cu răni deschise la cap și tăieturi pe brațe și abdomen, niciun om nu a fost rănit!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.