Cum să găsești creditul online potrivit

image001În materie de împrumuturi, creditele online sunt o noutate, chiar dacă au apărut pe piață de mai mulți ani. Cu toții ne-am obișnuit cu mediul online, acolo facem cumpărături, comandăm mâncare, citim știri, de ce să nu contractăm și credite online? Atât băncile, cât și instituțiile financiare nebancare s-au adaptat cerințelor consumatorilor și oferă diferite credite online, însă procedeul de solicitare a creditului, precum și condițiile impuse diferă.

În cazul unui credit bancar online condițiile de eligibilitate sunt mai stricte. De regulă solicitantul trebuie să fie client existent al respectivei bănci, este necesară prezentarea mai multor documente și deseori este necesară și deplasarea la bancă pentru a semna contractul. Aprobarea creditului este, de asemenea, condiționată de scorul de credit și venitul lunar.

Caracteristicile creditelor online bancare:

  • Pot fi împrumutate sume de bani mai mari
  • Dobânda lunară
  • Perioadă de creditare de 1-10 ani
  • Cu garanție sau fără garanție (în funcție de suma împrumutată)

Situația financiară personală joacă un rol important în viața fiecăruia. Fiecare dintre noi poate trece prin perioade cu dificultăți financiare, însă când apar restanțele la plată este afectat și scorul de credit, ceea ce poate cauza dificultăți în obținerea unui credit bancar pe viitor.

Un credit online nebancar este mult mai rapid și mult mai ușor de obținut. IFN-urile au condiții de elgibilitate flexibile și întregul procedeu, de la completarea cererii de credit, la încărcarea documentelor (de regulă este necesar doar un act de identitate valabil) și semnarea contractului pot fi făcute online. Numărul instituțiilor financiare nebancare crește în fiecare an, astfel creditorii se văd nevoiți să vină cu oferte competitive și să reducă dobânzile. Multe IFN-uri oferă primul credit online cu 0% dobândă pentru primele 30 de zile, astfel puteți beneficia de un credit gratuit, cu condiția să fie rambursat în maxim 30 de zile.

Caracteristicile creditelor online nebancare

  • Credite în valoare de până la 15.000 de lei
  • Dobânda pe zi (există excepții)
  • Perioadă de creditare de 15-365 de zile
  • Fără garanții sau codebitori
  • Accesibile unei proporții mai mari ai populației, care include persoanele înscrise la Biroul de Credit sau salariații cu venit minim pe economie
  • Rambursare anticipată gratuită

Dacă aveți nevoie de un credit rapid pentru a acoperi o cheltuială urgentă sau pentru a profita de o promoție, un credit online nebancar ar putea fi alegerea potrivită. Pentru a găsi cel mai performant și avantajos credit online nu uitați comparați creditele disponibile. Compararea ofertelor nu trebuie să fie stresantă sau solicitantă, folosind o platformă de comparare credite nebancare, precum Moneezy, în doar câteva minute obțineți informațiile necesare pentru a lua o decizie informată. Mai multe informații despre această platformă găsiți pe: https://moneezy.com/ro/credit-online.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.