Au început lucrările de pavare cu pietre la autostrada Moldovei

In sfarsit au inceput lucrarile la autostrada Moldovei care va lega Pascaniul de Bucuresti. Un drum care acum dureaza si 5 ore, va putea fi facut in viitor in doar 8 ore!

Dupa un studiu de fezabilitate extrem de complicat, care a necesitat aproape 10 ani de cercetari si analize, lucrarile la autostrada-moldovaAutostrada Moldovei au fost demarate, fiind preconizate a se incheia in mai 2054.

Primii care au iesit la munca sunt locuitorii din comuna Strunga, judetul Iasi, ei vor pietrui partea de autostrada care le revine, urmand ca apoi, fiecare localitate sa continue lucrarile pe portiunea de autostrada care trece prin dreptul localitatii respective.

E singura sansa pentru ca urmasii urmasilor nostri sa beneficieze in final de o Autostrada a Moldovei, pe care vor putea circula nu doar cai si carute ci chiar si unele tipuri de masini.

Constructia autostrazii in regie proprie, de fiecare localitate in parte, este un sistem inedit dar care a functionat cu succes in trecutul poporului nostru.

Voievozii Moldovei isi scoteau taranii la munca pentru construirea de drumuri, poduri si fantani. Chiar si Ceausescu a folosit cu succes o metoda similara pentru a construi canalul Dunare-Marea Neagra.

Am decis sa reinviem aceste practici traditionale pentru ca deja aveam in Moldova suficienti comunisti si tarani medievali, o resursa umana considerabila care se cere folosita.

A declarat, gatuit de emotie, domnul Ion Drumlung, purtatorul de cuvant al CNADNR.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.