Biorezonanta – mit sau realitate?

Sa incercam sa aflam daca in cazul Biorezonantei, ce este adevarat ceea ce se spune si ce nu, la unii am auzit ca ar fi sarlatanie, la altii ca ar fi solutia tuturor problemelor, ambele imagini sunt destul de incorecte, cel putin din punctul meu de vedere. Am avut surpriza neplacuta ca oameni care detin si folosesc un aparat de biorezonanta sa nu stie cum functioneaza biorezonanta.

Biorezonanta are fundamente stiintifice autentice, ea functioneaza foarte bine de cand am fost creati de Dumnezeu, inainte ca orice cercetator sa isi dea seama de ea. Orice celula a unui sistem viu are capacitatea de a rezona cu o un sistem prin intermediul campului electromagnetic emis, si a altor campuri mai subtile care depasesc deocamdata capacitatile stiintelor moderna.

Fiecare celula are propria frecventa ce poate varia in limite. Cand o celula este bonalva apare o schimbarede  frecventa.

Un aparat de biorezonanta are capacitatea de a detecta care sunt frecventele diverselor organe si celule, poate sa determine prezenta unor frecvente straine in corpul unui pacient si asta se intampla cand exista diferite bacterii, virusi sau paraziti.

De fapt adevarata problema cu biorezonanta este in interpretarea acestor rezultate ce sunt date de investigatia cu aparatul de biorezonanta, interpretarile se fac pe baza unor date statistice, ce sunt actualizate in mod continuu cu un soft performant.

Apoi intervine si factorul uman care trebuie sa coreleze toate aceste informatii date de softul aparatului de biorezonanta. Din pacate in am vazut ca in Romania si chiar si in alte tari europene sunt persoane care folosesc aceste aparate de biorezonanta dar nu au o pregatire suficiente in folosirea lor, si chiar daca sunt medici cu renume, cand folosesc acest aparat intepreteaza gresit, si strica reputatia aparatului de biorezonanta.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.