Codrin Ștefănescu susține că textul original este „să-nvârtim hora hoției” dar a fost falsificat de Kogălniceanu!

Adevaruri tulburatoare si ipoteze socante ies la iveala din haznalele istoriei!

Deputat, colectionar de carte veche si pupincurist incurabil, Codrin Stefanescu sustine ca are dovada conform careia textul original al imnului Unirii, a fost alterat grav, denaturandui-se complet sensul.

hora hotieiAstfel, sustine Codrin, in varianta originala, la al treilea vers din prima strofa, nu era Să-nvârtim hora frăției, asa cum apare in manuale si in toate versiunile moderne, ci Să-nvârtim hora hoției, ceea ce e cu totul altceva.

Textul original, spune acelasi scobitor in analele istoriei, este dovada discreta dar irefutabila a faptului ca Unirea nu a fost facuta de Cuza ci de stramosii biologici si ideologici ai pesedistilor de azi, romani neaosi, get-beget.

Insa Kogalniceanu, fiind mason si platit de un miliardar anonim din afara tarii, a falsificat textul original si in plus a inventat o serie de legende mincinoase despre perioada lui Cuza.

De pilda, povestea cu ocaua a fost si ea denaturata complet pentru ca in realitate Cuza nu l-a prins ci l-a gratiat pe cel cu ocaua mica, premiindu-l in acelasi timp pentru ingeniozitatea lui.

De asemeni, moldoveanul Mos Ion Roata nu a existat in realitate, el este o alta inventie de-a lui Kogalniceanu pentru a-l inlocui pe adevaratul personaj, munteanul din Teleorman, Mos Ion Dragnea, cel care a organizat alegerile lui Cuza.

Totul, spune Codrin Stefanescu, apare negru pe alb intr-o carte rara, primita cadou de la un fost ofiter de Securitate, care la randul lui a șparlit-o din arhivele Vaticanului.

 

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Comentarii
  1. Anonim

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.