Cresterea prepelitelor

Cresterea prepelitelor

Dezvoltarea unei afaceri cu prepelite in Romania la momentul de fata are un potential enorm, in primul rand, pentru ca nu sunt multi crescatori, iar in al doilea rand, oamenii au inceput sa consume oua de prepelita, dat fiind faptul ca si unii medici prescriu curele cu aceste oua, cunoscandu-se caracteristicile medicale pe care acestea le indeplinesc.

De aceea,prin Ghidul „Cresterea prepelitelor pentru profit”, ne-am propus sa oferim informatii esentiale cu privire la cresterea acestor pasari cat si la valorificarea produselor. Aceasta afacere se demareaza rapid, tinand cont de maturitatea sexuala precoce a acestor pasari, deoarece la varsta de 6-7 saptamani prepelita va depune primul ou si cantinatea infima de furaje pe care care aceasta o consuma intr-o zi.

Avantajul cel mai mare al acestei afaceri este acela ca, pe 1 metru patrat se pot creste pana la 400 de prepelite. Acest lucru se datoreaza faptului ca, aceste pasari sunt crescute in baterii pe cate 5 nivele, in fiecare baterie locuind 80 de indivizi.

Asa cum am mai afirmat in randurile de mai sus , aceasta afacere se demareaza rapid, investitia initiala recuperandu-se in cateva luni. Afacerea cu prepelite se poate incepe, fie cumparand material biologic deja matur, fie cumparand oua, care ulterior se vor incuba. De aceea, Ghidul „Ghidul cresterea prepelitelor pentru profit” aduce clientilor sai informatii clare despre cresterea prepelitelor, incepand de la incubarea oualelor, cresterea puilor, furajare, adapare, informatii despre valoarea vitaminelor si mineralelor, temperatura, etc. si nu in ultimul rand date de contact pentru valorificarea produselor rezultate din cresterea acestor pasari.

Ciprian Baicociu
http://www.afacere-prepelite.ro

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.