Libertate Financiara – Afaceri MLM

Ani de zile am visat la o zi in care voi fi liber financiar. Am facut planuri cu jumate de inima si le-am aplicat cu jumate de cap.

Insa… intr-un tarziu am zis : ”GATA ! De azi nu mai exista jumatati de masura ! De azi fac intr-adevar TOT CE POT pentru a deveni un om liber !”

Stiam ca sunt multi nehotarati ca si mine. Asa ca m-am gandit sa creez o “Comunitate” a oamenilor ca mine… o “Comunitate” a oamenilor care sunt pe punctul de a iesi din amorteala… o “Comunitate” a oamenilor care DECID SA DEVINA LIBERI FINANCIARI !

Pentru ca… ceea ce am invatat este ca : ”SUCCESUL ESTE O DECIZIE CONTRA-INTUITIVA!” pentru ca…

Nu ai crede niciodata ca succesul este o decizie pe care ai liberul arbitru sa o iei !

Nu ai crede niciodata ca nu sunt doar vorbe in vant acelea ce spun ca “Daca Vrei Poti” !

Nu ai crede niciodata ca e vina nehotararii tale pentru ca bati pasul pe loc !

Nu ai crede niciodata ca SUCCESUL vine atunci cand iti setezi mintea SA IA DECIZII, in loc sa asculte mecanic DECIZIILE SEFILOR !

Asadar… aventura mea a inceput in octombrie 2009. Imi pare rau ca nu am retinut ziua exacta insa nu am realizat atunci importanta momentului :

A fost ziua in care am avut ideea acestei comunitati. La inceput a fost doar o idee vaga pe care am dezvoltat-o, conceptual si practic in lunile ce au urmat. Abia in mai 2010 am reusit sa fac prelansarea site-ului comunitatii iar in iulie 2010 totul a devenit oficial : COMUNITATEA BEAM A DEVENIT REALITATE PE 5 IULIE 2010 !
Comunitatea BeaM

Totul a pornit de la ideea ca Vreau sa fiu liber financiar !
De aici numele BeaManager.Biz (trad. “Fii Propriul Tau Sef”) !
Comunitatea BeaM este compusa din membri care vor sa castige impreuna, pe o platforma comuna deinstruire si profit direct !
Calitatea de membru BeaM implica o cotizatie de 9$ pe luna, insa acesti bani nu ajung la un “Guru Imaterial din Umbra” ci fiecare cotizatie este transmisa unui alt membru al comunitatii, in functie de pozitia in sistem a platitorului !

Prin urmare… o prima sursa de venit provine din extinderea comunitatii. Este vorba de un venit din retea, un venit direct (din contul unui membru in contul altui membru), deci este vorba de un venit lunar cu caracter de venit pasiv !

Ce Presupune Calitatea De Membru BeaM

Sau… altfel spus… pentru ce se plateste cotizatia de membru de 9$ lunar ?
Iata cateva din cele mai importante beneficii ale unui membru :
Acces la o colectie de produse digitale (ex. carti electronice care prezinta metode testate de a face bani online). Aceste produse vin cu drepturi de revanzare.
Colectia de produse este permanent actualizata cu produse noi !

Dreptul de a folosi Platforma BeaM pentru extinderea comunitatii si, in consecinta, cresterea veniturilor directe din retea !

Dreptul de a folosi Platforma BeaM pentru a vinde unele din produsele din colectie !

Dreptul de a folosi Platforma BeaM si Cursul de Extindere a Comunitatii , pentru extinderea membrilor din propria retea BeaM !

Acces la un curs prin email pentru Membrii BeaM targetat pe strategii de dezvoltare si gestiune a afacerii !

Pe scurt, calitatea de membru BeaM iti permite sa te afiliezi unei platforma complexe de castig, pe care o poti folosi pentru a face bani ca si cand ar fi a ta !!!
Lamuriri Importante
Sunt cateva puncte pe care vreau sa le lamuresc inca de la inceput cu toata transparenta:
Legalitatea Afacerii
Afacerea functioneaza in sistem MLM. Exista produse-servicii-beneficii pentru care membri isi platesc cotizatia, iar aceasta cotizatie este directionata direct catre un membru de deasupra, conform unuiPlan transparent de comisioane !

Profitul Fondatorului
Intr-un sistem MLM, de regula, 10 pana la 50 de procente sunt acordate sub forma de comisioane afiliatilor. Avand in vedere ca membrii BeaM sunt pozitionati pe serii de cate 5 pozitii, in cazul BeaM 4 din 5 pozitii platesc catre alti membrii, in timp ce 1 din 5 pozitii ma plateste pe mine, in calitate de Proprietar al sistemului. Asta inseamna ca 80% din bani sunt drepturi directe ale afiliatilor !
Practic, calitatea mea este de “Membru Fonator al BeaM”, avand un privilegiu de 20% din asta !
Statutul Membrilor Fiecare membru este propriul lui sef, detinatorul propriei afaceri afiliate la aceasta platforma de castig ! Fiecare membru este responsabil sa isi declare propriile venituri, la fel cum fac si eu,- in calitatea mea de Membru Fondator al BeaM.
Platforma BeaM
Platforma BeaM include in principal :
– site-ul BeaM de informare asupra afacerii, incluzand toate paginile accesibile oricarui “internaut” dar care pot fi folosite pe baza de referinta, in folosul fiecarui membru BeaM in parte !
– sectiunea de membru in care fiecare membru isi poate monitoriza afacerea si downloada produsele !
– sectiunea de vanzare a unora din produse !

Misiunea BeaM Misiunea BeaM este aceea de a pune alaturi oameni care au o dorinta reala de a deveni liberi financiari prin afacerile online, oferindu-le sansa si know-how-ul de a reusi in demersul lor !

Orientarea pe termen lung BeaM isi propune sa stranga laolalta toti oamenii care au spirit atreprenorial si incearca sa si-l valorifice in mediul online. BeaM ofera atat know-how cat si o oportunitate de castig in sine pentru cei care doresc sa se focalizeze pe extinderea comunitatii.

Daca esti interesat de aceasta perspectiva inscrie-te in comunitatea BeaM. Investitia este de doar 9$ pe luna si poti incepe sa faci bani din prima zi.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.