Avioanele care ne aduc moartea?

Conform unei teorii a conspiratiei, de cativa ani de zile am fi cobaii sau victimele unui atac chimic pe scara planetara, lansat din avioane si disimulat in acele dâre de fum si condens ce raman in urma avioanelor cu reactie.

Efectul substantelor chimice raspandite astfel in atmosfera ar afecta atat mediul cat si sanatatea fiecaruia dintre noi.

Oricat de naucitoare ar putea parea aceasta teorie, sunt cateva fenomene stranii pe care nu le putem ignora si tot mai multe voci care cer un raspuns.

Dârele mortii, avioanele otravitoare, chemtrails sau cum vreti sa le numiti, este vorba de acelasi lucru: urme tot mai dese si mai groase fata de cele cu care eram obisnuiti in copilarie cand urmaream cu privirea traiectoriile avioanelor cu reactie.

Primii care au sesizat fenomenul au fost americanii, in SUA fiind zeci de ONG-uri care cer investigatii din partea guvernului si sustin raspicat ca otrava picata din cer nu este doar o teorie excentrica.

Totul a inceput in 1996 cand mai multi cetateni americani au observat ca de la o vreme, dârele lasate de avioane pe cer s-au inmultit considerabil, devenind dese si neobisnuit de persistente.

Tot de la americani avem si denumirea de CHEMTRAILS, adica „urme chimice”, data acelor dâre toxice care ar fi imprastiate de avioane.

In presa au transpirat si cateva fotografii controversate (ca cea din stanga) care au starnit multa valva la vremea lor si care infatisaza niste avioane ciudate cu butoaie in loc de pasageri.

Autoritatile aeroportuare au sustinut atunci ca este vorba de avioane pentru teste iar butoaiele sunt umplute cu apa si au rolul de a ajuta la efectuarea unor teste legate de masa avionului, apa fiind eliberata treptat in atmosfera.

Totul ar fi ramas probabil la stadiul de teorie fantezista daca in diferite colturi ale lumii nu ar fi aparut in mod inexplicabil depuneri de praf toxic peste zonele locuite precum si moartea la fel de inexplicabila a unor stoluri intregi de pasari sau bancuri de pesti.

Un astfel de fenomen a avut loc si in Constanta si cateva orase din sudul Romaniei

In urma cu cativa ani, in primavara lui 2010, soferii constanteni s-au trezit cu un strat foarte fin de praf caramiziu pe capotele automobilelor.

Singurii incantati de acest fenomen au fost patronii spalatoriilor auto care spun ca au avut in acea zi incasari cu 200% mai mari decat intr-o zi normala.

Neobisnuitul fenomen a starnit curiozitatea specialistilor de la Agentia de Protectie a Mediului (APM) care au dus mostre de praf la analize.

In laborator s-a stabilit prezeta plumbului, cuprului, arsenului, cadmiului, fierului si a altor metale in compozitia prafului caramiziu, metale care in mod normal nu ar avea ce cauta in atmosfera iar inhalarea lor este deosebit de periculoasa pe termen lung. Pe termen scurt provoaca dureri de cap, tulburari de somn si stari de anxietate.

Fenomene similare au fost inregistrate si in alte orase, precum Atena, dar si in zone din vestul Europei.

Dupa ce ani in sir autoritatile nu au facut niciun comentariu oficial pe marginea discutiei legata de aceste chemtrails, recent s-a produs o premiera istorica.

Pentru prima data un oficial al administratiei americane a recunoscut ca exista avioane care imprastie in mod deliberat substante chimice in atmosfera cu scopul de a combate fenomenul incalzirii globale.

Insa departe de a lamuri problema, declaratia oficialului american nu face decat sa adanceasca si mai mult misterul si sa ridice multe alte intrebari care isi asteapta un raspuns.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.