Idei de afaceri de concretizat dupa criza

Cu criza provocata de coronavirus, de distantarea sociala si de economia in cadere libera, numeroase domenii au fost afectate…incertitudinea este cuvantul de ordine din ultima perioada. Pentru cei care au idei de afaceri online, aceasta perioada poate deveni o oportunitate formidabila de a deveni antreprenori online. Intrebarea este urmatoarea: in ce domeniu sa ne lansam?

Lanseaza-te in bloggingul strategic

Mii de bloggeri se intretin in ziua de azi din scris, aceasta fiind pasiunea lor, au transformat o pasiune intr-o sursa de castig. Reteta reusitei: alege o audienta, o nisa si creeaza continut epic pentru a castiga trafic si pentru a-ti monetiza site-ul.

Redactarea de continut freelance

Cu milioane de site-uri existente actualmente online, creatorii de continut online sunt la mare cautare de cativa ani. Daca te pricepi la scris, la spus de povesti interesante, atunci poti incerca si tu sa devii redactor freelance. Foloseste-te de competentele pe care le ai pentru a dezvolta o afacere online.

Podcast-uri in care vorbesti despre pasiunile tale

Podcasting este un sistem de creare de continut mai interactiv si mult mai competitiv decat blogging-ul. De aceea, reprezinta oportunitatea momentului pe care nu ar trebui sa o ratezi.

Marketing afiliat

Marketingul afiliat consta in castigarea unui comision vanzand produse sau servicii prin intermediul YouTube, retele sociale, podcasturi, lista de emailuri sau blog.

Design infografic

O imagine valoreaza cat 1000 de cuvinte…in ziua de azi recurgem din ce in ce mai des la grafica pentru a ne vehicula mesajele. Fie ca este vorba de o companie sau de sectorul public, cererea in privinta ilustrarii web este in continua crestere.

E-commerce

Industria e-commerce-ului se masoara in sute de miliarde de dolari in 2020 si contextul actual a determinat o dezvoltare si mai accelerata. Anul acesta, e-commerce este inca in continua dezvoltare si aceasta dezvoltare continua.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.