Creștere economică uluitoare! România ocupă primul loc în lume la producția de căcat!

Dupa ce alaltăieri la Craiova doamna Rovana Plumb dezvăluia în premieră faptul că România a trecut pe locul întâi în ceea ce privește productivitatea muncii, iată că astăzi un nou indicator economic demonstreză faptul că într-adevăr România are parte de o creștere economica devastatoare!

Conform indicilor bursei din Alexandria, țara noastră a devenit ieri lider mondial în producția de căcat!

„Ceea ce e și mai îmbucurător e faptul că și  consumul de căcat a crescut spectaculos în timpul guvernării PSD, semn clar că tot mai mulți români își permit azi acest produs care până mai ieri era considerat un lux rezervat doar politicienilor, vedetelor de televiziune sau personajelor din lumea mondenă.

La ora actuală producem suficient căcat autohton încât nu mai avem nevoie de importuri, oferta acoperind total uriașa cerere de pe piața internă.

Iar datele îmbucurătoare nu se opresc aici!

De exemplu, doar în acest an am depășit cu peste 20% economia Germaniei, ă, asta, a Georgiei, după ce la finalul lui 2018 România devenise deja țara cu cel mai mare număr de kilometri de autostradă din Europa, ăă, pardon, din Africa.

Toată lumea știe că PSD-ul a scos țara din noroi și că a dus România înainte, pentru că tot înainte era mai bine, dar de data asta ne-am întrecut pe noi înșine și fără a fi lipsiți de modestie trebuie să spun că sporirea producției de căcat a fost din totdeauna un deziderat al nostru ca partid și ca guvern”, a declarat un secretar de stat din ministerul economiei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.